Mijn werkervaring, opleidingen en cursussen.

Met de opleiding voor Klinisch Chemisch Laborant is mijn werkende leven begonnen. Na een korte loopbaan ben ik geswitcht naar de opleiding voor Z-verpleegkundige op ’s Heerenloo in Ermelo waar ik ruim 15 jaar gewerkt heb.

 

Het gezin en ons eigen bedrijf Controltech, Industriële Automatisering zorgde voor genoeg activiteiten waardoor ik de keuze maakte om de zorg te verlaten. In deze periode heb ik rondgekeken en was nieuwsgierig naar o.a. mediumschap, waar ik verschillende cursussen in gevolgd heb. Ik ontdekte dat ik geen medium ben in gevoel, maar wel had ervaren dat veel mensen slecht of vrijwel geen contact met zijn of haar lichaam hadden. Dit was en is nog steeds voor mij de reden om cursussen te geven op lichaamsenergieniveau. Ooit ben ik begonnen met de energie cirkel en in de loop van de jaren is er veel toegevoegd en weer verdwenen, gelijk met mijn eigen ontwikkeling. 

 

In deze periode kwam door een persoonlijke channeling voor een vriendin de noodzaak vanuit de energie om het boek ‘Zuiverheid in Kracht’ op te schrijven. Wat we vervolgens gevormd en uitgebracht hebben in eigen beheer. Met de vele testen en gedichten is later ook het boek ‘Tijd’ gevormd en uitgebracht, ook in eigen beheer. 

 

Mijn eigen praktijk als spiritueel coach en schrijfster ben ik gestart in 2009, voor coaching, consulten en workshops. Verschillende trainingen, Engelenbronnen en Tzolkin o.a., hebben verdieping gegeven die ik gebruik in mijn praktijk. Ook mijn eigen interesse in Edelstenen bleek een verrijking voor mijn werk en de praktijk.

 

 

Om mijn praktijk completer te maken ben ik in 2015 op zoek gegaan naar opleidingen waar ik van binnen blij werd. En dat waren de opleiding tot Bach Bloesem Remedie therapeut bij TS Internationaal Bach Opleiding Benelux, waar ik Niveau 1 en 2 heb afgerond.  

En de opleiding Touch for Health bij Topki, Trainings Organisatie voor Professionele Kinesiologie. Het klopte, van Bach en Touch werd ik blij van binnen en de info die ik ontving was precies wat ik nodig had. 

Het wonderlijke van Touch dat je communicatie heb met het lichaam via een spiertest en je puur kan richten op wat het lichaam echt nodig heeft om te herstellen, gaf mij de laatste zet om voor de gehele opleiding te gaan en professioneel kinesioloog te worden.

 

Sinds kort ben ik Touch for Health trainer. Als instructeur mag ik lesgeven in Touch 1 t/m 4. Touch is de basis van kinesiologie, het begin van zelf verantwoordelijk zijn voor jou eigen gezondheid. Het is het leren van o.a. eenvoudige technieken om de stress te verminderen en het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren. En het leren testen van 42 spieren en daar informatie uithalen.  

 

Ik heb de basismodules afgerond binnen de Numerologie. Numerologie is een helder gegeven wie jij bent als persoon aan de hand van je geboortedatum. Zo verrassend herkenbaar dat je jezelf beter gaat begrijpen en veel dingen op zijn plek vallen.

 

Ik vind het heerlijk om samen met de cliënt te puzzelen om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Elke balans is een puzzel tussen de vraag, de onbalans, wat het lichaam nodig heeft en de technieken die ik tot mijn beschikking heb. Het is altijd samen op zoek gaan naar blokkades, beperkende overtuigingen en deze aan te gaan, waardoor het lichaam weer ruimte krijgt om te helen.