Mijn technieken waar mee ik kan werken zijn uiteenlopend: Touch for Health, Stress Release, Leefblind en Woordblind, Energiecentra's en Chakra's, Voedingslijn als allergie therapeut, Leap en Sips. Het is een breed scala.

Om er een paar toe te lichten.

 

Touch for Health is de basis van Kinesiologie. Daarin werk ik o.a. met de meridianen en 5 elementen leer, is heel effectief voor allerhande klachten.

 

Stress Release is meer gelinkt aan de mentale kant, dan gaat het meer over de psychische verstoringen die klachten kunnen veroorzaken. Heel educatief en geeft vaak heel veel inzichten in denkpatronen en gedachtestromen.

 

Leefblind en Woordblind zijn methodes om klachten rond om terugkerende patronen en rode draden in het leven een andere draai te geven en om inzicht te krijgen in de dyslectie en andere leerproblemen die er zijn.

 

Energiecentra's en Chakra's gaat over het energetische deel van het lijf. Het lichaam is niet alleen vlees en bloed, maar heeft ook een heel elektromagnetisch en energetisch deel die zeer belangrijk zijn voor de communicatie en verbindingen tussen allerlei systemen van het lichaam.

 

LEAP staat voor Learning Enhancement Acupressure Program, in het Nederlands vertaald-> Het Leer Stimulerend Acupressuur Programma. LEAP is een methode binnen de kinesiologie om ingang te krijgen tot de structuren in de hersenen en het zenuwstelsel, om daar de stress-blokkades te lokaliseren. Het deblokkeren gebeurt met acupressuur, waarnaar het zelfherstellend vermogen van het lichaam de wegen en paden weer kan vrijmaken. Zodat de informatiestroom binnenin, van en naar de hersenen toe zich weer kan herstellen. Het is gebaseerd op uitgebreide internationale ervaringen met kinderen en volwassenen die matige tot ernstige specifieke leerproblemen evenals duidelijke hersenschade hebben. 

 

Sips, Stress Indicatie Punt Systeem, is een mooie module binnen de Kinesiologie. Het is een zachte correctie methode om op alle lagen in en rond het lichaam de stress af te voeren en alles weer in beweging te brengen. Acupressuur zorgt dat de meridianen en de verbindingen ertussen zich weer herstellen, waardoor de informatie- en energiestroom weer de normaal doorgang heeft

 

Vrijwel alles is uit te testen en uit te zoeken. Het belangrijkste is dat er een communicatie lijn mag zijn tussen jou en mij en dat de intentie is om samen te zoeken naar reden achter jouw klacht. 

 

Kinesiologie is niet het wondermiddel en als Kinesioloog ben ik niet de genezer, maar er is altijd brede nieuwsgierigheid, ruimte en tijd om met jou en mijn kinesiologische tools te kijken wat je lichaam nodig heeft om beter in balans te komen.  

 

Je mag me altijd mailen en bellen als je vragen hebt over Kinesiologie, een balans en of het iets voor jou en je klacht zou kunnen zijn. 

 

Verder geef ik ook gratis workshop 'Kennismaking met Kinesiologie'. Kijk hiervoor op de agenda wanneer deze gepland is. Aanmelden kan via info@zuiverheid.com.