Elk mens is een complete eenheid, elke veranderingen op emotioneel, fysiek of energetisch vlak heeft direct invloed op de gehele mens, de eenheid. Veranderingen ontregelen de balans in het lichaam soms zo dat het optimaal functioneren er hinder van heeft, dan ontstaat stress in het lichaam. Stress is niet verkeerd, omdat stress ook bij het lichaam hoort om alles in balans te houden. Te veel stress heeft wel gevolgen voor jou als persoon, soms klein ( vrijwel niet te voelen) en soms merkbaar door pijn, ziekte of gespannen gevoel in je lichaam afhankelijk van de hoeveelheid stress wat in je lichaam aan het opstapelen is.

Kinesiologie is een hele mooie manier om je lichaam te helen, in balans te houden en ziektes te voorkomen. Het lichaam geeft aan via spiertesten tijdens de behandeling waar en hoe het gebalanceerd wilt worden.

Wat nodig is om de balans tussen de spieren, meridianen, organen, de emotie en de lichaamsenergie weer te herstellen. De teveel aan stress kan los gelaten worden en de energiestroom door het lichaam heeft weer een vrije doorgang.

 

Het mooie van kinesiologie is dat simpel patronen, emoties, los gelaten kunnen worden, zonder het helemaal te moeten doorleven. Het herkennen van het oude en het verankeren van het nieuwe, volgt elkaar snel op en heeft direct effect op je energie en je gevoel.

Waar aan gewerkt mag worden is wat jij wilt veranderen. Jouw verhaal, je klacht is waar we aan gaan werken. Wat gaat het jou brengen als de klacht weg is? Daar maken we een positief doel van en gaan met dat doel de behandeling/balans in. Het lichaam geeft aan welke route voor nu het beste is om het doel te bereiken. Voor iedereen is dat weer anders, iedereen is uniek en reageert anders op de omgeving. Er is geen vaste lijn in de behandeling, elke keer kan er iets anders naar voren komen wat belangrijk is om te balanceren.

 

Het ligt aan de klacht, jouw doel en je lichaam hoe snel de veranderingen merkbaar zullen zijn. Het lichter voelen, meer in evenwicht zijn, verminderde pijn of meer bewegingsvrijheid zijn aan het eind van een balans goed te voelen. Daarna ontdekt je langzaam de veranderingen en kan je gaan genieten dat je de last/klacht niet langer bij je hoeft te dragen.


Kinesiologie is een complementaire geneeswijze, er worden geen medische diagnoses gesteld, schrijft niks voor. Het balanceren via kinesiologie kan heel goed samen werken met de reguliere gezondheidszorg. Onduidelijkheid bij de klacht zal je de vraag gesteld worden of je al naar een dokter bent geweest.


Bel me gerust voor meer info. Ook om een afspraak te maken, dan kan jij je vraag alvast voorleggen en zal ik je een aantal vragen stellen.