Ik hoor graag van je

Ik vind het fijn als je een reactie achterlaat over de klacht die je had voor dat je in mijn praktijk kwam, hoe het nu met je is en waarom je iemand zou aanraden naar mijn praktijk te komen. Natuurlijk zijn andere reacties ook welkom. 

Geef in het contactformulier aan hoe ik je mag vermelden: bij naam, initialen of anoniem. Je e-mailadres zal niet vermeld worden. 

Als vast bedankt voor jouw reactie. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Hoi allemaal,

Ik ben Sanne en ik heb afgelopen paar dagen ontzettende last gehad van hooikoorts en zonneallergie. Dit heeft zich geuit in jeukende rode uitslag/bultjes over mijn hele lichaam. Mijn gezicht prikte en kon nauwelijks aangeraakt worden.
Ik ben voor deze klachten naar Corine toe gegaan die mij al in één behandeling kon helpen! Aan het begin van het testen jeukte mijn kleding en deden de aanrakingen pijn, maar aa het eind van de behandeling kon Corine mijn gezicht aanraken zonder nare reactie of pijn. Corine heeft uitgezocht wat er verkeerd ging in mijn lichaam en heeft dat gecorrigeerd met direct effect!
Ik ben heel blij met deze behandeling en het heeft voor mij erg goed geholpen. De behandeling zelf was prettig en niet ongemakkelijk. Hier dus een zeer tevreden klant!

Liefs,
Sanne


Hallo lieve mensen,

Wij zijn twee miepjes die beide goed last hebben gehad van hooikoorts. Dit verhaal klinkt veel te mooi om waar te zijn, maar dat maakt het niet minder waar. Beide hebben we al ons hele leven last van hooikoorts en sinds dit jaar hebben we nog geen last gehad van welke gras of boompol dan ook.
Hoe dit wonder is geschied, is te danken aan de balans die Corine ons gegeven heeft.
Hoe dit precies werkt, is voor ons moeilijk uit te leggen. Kort gezegd is er een bepaalde lichamelijke reactie, die optreedt bij de hooikoorts weggehaald, door naar het onderliggende lichaamssysteem te kijken. Voor een verdere en hele duidelijke uitleg kan je veel beter informatie vragen bij Corine zelf.
Maar wat wij heel graag willen delen is dat we beiden verlost zijn van de hooikoorts! Dit is niet bedoeld als een gekke promotie stunt, maar gewoon twee zeer tevreden klanten die graag hun verhaal willen delen met de wereld.

Heel veel liefs,
Manon en Lieke