Mijn Kinesiologie praktijk dicht is op dit moment en de geplande workshops even in de wacht staan. Er zijn vanuit de beroepsvereniging geluiden dat het open gaan van de praktijk over enkele weken waarschijnlijk mogelijk is onder bepaalde voorwaarden. Ik zal je op de hoogte houden via de sociale media en hier op de website.

 

Om toch mijn hart te blijven volgen, is coaching op afstand van minimaal 1.5 meter gewoon mogelijk, net als online coaching. Online mijn workshops neerzetten is in wording, de eerste tray-out is goed bevallen. Later hierover meer. Heb jij behoefte een Bach Bloesem Remedie, een coaching, online of live in het bos, laat het me weten via de mail. Ik maak graag een afspraak online of in de natuur met jou. En stuur graag de remedie naar je op om jou te ondersteunen waar jij het nodig hebt.

 

Een warme groet, Corine 


Stress verminderen met acupressuur

 

Stress verminderen met acupressuur is een zelfhulp training voor iedereen die te veel stress ervaart en merkt dat de stress een grotere negatieve invloed krijgt op het dagelijkse leven. Dat de stress het functioneren gaat beïnvloeden. Ook voor iedereen die op bepaalde momenten echt last heeft van angsten en stress, waardoor je blokkeert en je te instabiel voelt, zodat je gaat twijfelen aan de eigen kundigheid en vaardigheden. Denk hierbij aan de angsten en stress rondom meetings, presentaties, sportwedstrijden en sollicitaties.

 

Tijdens de training 'Stress verminderen met acupressuur' leer je hoe je de dag fris kan beginnen. Overtollige stress kan afvoeren als het direct nodig is en om de nacht goed te beginnen. Verder krijg je handreikingen om situaties waar je tegen aanloopt positief om te draaien dat het geen stress meer geeft. En je leert dat je zelf patronen om kan zetten zodat je steviger en energieker blijft tijdens moeilijke momenten. 

 

 

De training 'Stress verminderen met acupressuur'.

 

Ons leven is onderhevig aan tijdsdruk, talloze opdrachten, het worden overvraagd, geluiden en indrukken. Dit is vaak het begin van stress, overtollige stress. Stress zelf is niet erg, want het lichaam heeft ook een mate van stress nodig om te kunnen functioneren. Maar overtollige stress geeft op langere termijn problemen, die je voor kan zijn met bijv. voeding en levensstijl aanpassen, en met behulp van acupressuur massage. 

 

De training is voor iedereen die te veel stress ervaart, voor iedereen die regelmatig vastloopt in bepaalde situaties, hetzij privé of in het werk.

De training bestaat uit 1 lesdag met veel informatie, oefenen en een eigen documentatie. De kosten voor een trainingsdag zijn 

€ 125.-. 

 

Stressvolle dagen doorkomen met acupressuur. Acupressuur is een het masseren van een combinatie van acupressuurpunten, waardoor je lichaam de kans krijgt  om stress los te laten en weer gebruik te maken van zijn eigen energiestroom. Het gevoel van leeggezogen worden verandert in het gevoel van genoeg energie hebben. Het lichaam wordt weer aangezet. De combinatie van punten leer je tijdens deze dag. De achtergrond krijg je ter info mee. Het belangrijkste is dat je gaat ervaren dat jijzelf daadwerkelijk iets aan jouw eigen stressniveau kan doen, overal en altijd als jij teveel angst of stress ervaart. 


De training kan ook gegeven worden binnen organisaties en bedrijven. Denk daarbij aan stresspreventie, maar ook binnen een organisatie waar de druk te hoog is geworden en er duidelijk klachten zichtbaar worden. Juist dan is deze training effectief, omdat het per direct het stressniveau van de werknemers positief kan beïnvloeden. En we tijdens deze training samen kunnen gaan nadenken over een samenwerking die minder onderhevig is aan stress.

 

Heb jij interesse vanuit een organisatie / bedrijf voor deze training, mail of ben me dan voor meer informatie en mogelijkheden om de training aan te passen aan jullie organisatie en werkstructuur.